YouTube-valvonta

Tämän ominaisuuden avulla voit valvoa, mitä videota lapsesi katsoo tietokoneellaan. Se antaa sinulle tietoja, kuten videon nimi, kanavan nimi ja aika, jolloin videon katsominen alkoi. Voit valvoa videoita, joita lapsi katsoo tuettujen selainten kautta YouTube-sivustolla, sekä muille sivustoille upotettuja YouTube-videoita jopa silloin, kun niitä katsotaan incognito-selustilassa. Raportti on saatavilla Android-laitteilla.

Siirry Kaspersky Safe Kids for Androidin verkkotukeen saadaksesi lsätietoja tästä ominaisuudesta ja sen käyttöön ottamisesta Android-laitteella.